plotare

Oferta de servicii completa si actualizata.

 descarca

plotare

Luni - Vineri       9.00 - 18.00

   contact

plotare

Str. Traian nr.191, ap.5 intersectia Mosilor cu Eminescu

   contact

AUTOCAD

Pentru utilizatorii de AutoCAD recomandam trimiterea lucrarilor in formatul nativ DWG.

De asemenea se poate plota si din formatul PLT, insa pentru aceasta va rugam sa aveti instalat pe computerul dumneavoastra driverul pentru Océ TDS 320. Acesta poate fi downloadat din urmatoarele locatii : Océ driver

ALTE PROGRAME DE PROIECTARE

Pentru utilizatorii altor programe de proiectare asistata de calculator ( ARHICAD, NEMETSCHEK, MATHCAD etc. ) recomandam trimiterea fisierelor in format PDF. Pentru aceasta trebuie sa instalati pe calculatorul dumneavoastra converterul Ghostscript impreuna cu software-ul gratuit CutePDF care se pot descarca de aici :

Ghostscript
CutePDF

Pasul 1. Dupa instalarea celor doua programe necesare salvarii in format PDF ( GhostScript si CutePDF ) veti putea gasi in sectiunea de imprimante a calculatorului dumneavoastra, „CutePDF Writer”. De acum veti putea printa orice fisier in format PDF doar prin simpla selectare din fereastra de printare a noii imprimante virtuale „CutePDF Writer” ( vezi poza de mai jos ).

Plotare Autocad

Pasul 2. In fereastra de „Save As” denumiti fisierul si selectati extensia .PDF ( vezi poza de mai jos ).

Final. Trimite-ti acum fisierele nou create, cu extensia .PDF

TIPAR DIGITAL

Pentru tipar digital de preferat este trimiterea fisierelor in format PDF. Pasii de urmat pentru salvarea unui fisier PDF sunt explicati mai sus.